ZON, ZEE, STRAND, MOOIE VAKANTIEHUIZEN OP AMELAND

Overzicht van ons aanbod

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod:

Villa Bosch – 10 personen - Buren – Ameland

Prachtige rietgedekte vakantievilla Bosch voor 10 personen, met (binnen)zwembad en sauna op maar liefst 2300 m² eigen grond, gelegen op een rustige plek in de duinen tussen Buren en Nes op Ameland.

Lees verder >

Villa Alegria – 9 personen - Ballum – Ameland

Comfortabele, sfeervolle vakantievilla met sauna voor 9 personen, gelegen naast de bosrand en de duinen op loopafstand van het strand vlakbij Ballum op Ameland.

Lees verder >

Amaris – 8 personen - Nes – Ameland

Amaris groot vrijstaand vakantiehuis op Ameland geschikt voor 8 personen gelegen op een ruime kavel net buiten het dorp Nes.

Lees verder >

Dolfijn – 6 personen - Ballum – Ameland

Vakantiebungalow voor 6 personen met sauna en grote tuin met terras, op loopafstand van het strand en het dorp Ballum op Ameland.

Lees verder >

Graspieper – 6 personen - Ballum – Ameland

Vrijstaand, comfortabel ingericht vakantiebungalow voor 6 personen op ruime kavel, gelegen in Ballum, op loopafstand van het brede strand van Ameland.

Lees verder >

Weidevogel A – 6 personen - Hollum – Ameland

Luxe en zeer comfortabele vakantiewoning met sauna, geschikt voor 6 personen, in Amelander boerderijstijl met veel uitzicht en speelruimte voor kinderen.

Lees verder >

Kaap 94 – 4 personen - Hollum – Ameland

Modern ingericht appartement voor 4 personen, gelegen in appartementencomplex met zwembad, vlakbij Hollum met leuke restaurants, café’s, supermarkt en 9 holes golfbaan.

Lees verder >

Het Beaken – 4 personen - Buren – Ameland

Vakantiebungalow voor 4 personen, gelegen in het prachtige duingebied aan de Bosrand tussen Nes en Buren en het strand, op 1500m2 eigen grond op nog geen 2 minuten lopen van het Noordzee strand van Ameland

Lees verder >

De Juffer - 6 personen - Ballum – Ameland

Luxe en zeer modern ingerichte bungalow op Ameland voor 6 personen met terras op het zuiden, gelegen vlakbij Ballum in de directe omgeving zijn bossen, openluchtbad en tennisbaan.

Lees verder >

Zeemeeuw - 6 personen - Buren – Ameland

Vrijstaande bungalow geschikt voor 6 personen, gelegen op het park Kleinvaarwater. Het huis beschikt over van een luxe badkamer met infrarood sauna en whirlpool.

Lees verder >

De Valkenhoek - 4 personen - Ballum - Ameland

Vakantiebungalow voor 4 personen met een royale tuin en zonnig terras, rustig gelegen in Ballum op Ameland nabij bossen en openlucht bad

Lees verder >

Rietpieper - 10 personen - Buren - Ameland

Prachtige duinvilla voor 12 personen met sauna, gelegen in de duinen tussen Nes en Buren, met tuin op het zuiden en op loopafstand van het strand van Ameland

Lees verder >

Het Duinhuis - 8 personen - Ballum - Ameland

Comfortabele vakantiebungalow voor 8 personen met twee terrassen met buiten open haard, sauna en zonnebank, gelegen nabij Ballum op loopafstand van het strand

Lees verder >

Watersnip - 6 personen - Ballum - Ameland

Luxe nieuwbouw bungalow geschikt voor 6 personen, gelegen in de duinen, met terras op het zuiden, gas sfeerhaard en sauna

Lees verder >

Zilt - 8 personen - Buren - Ameland

Prachtige rietgekte vakantievilla midden in de duinen met sfeervolle en moderne inrichting geschikt voor 8 personen, met sauna, solarium en 2 persoonsbad hoekbad.

Lees verder >

Vloed - 8 personen - Buren - Ameland

Luxe 8 persoons rietgedekte vakantievilla met 2-persoons hoekbad, sauna en zonnebank, op prachtig locatie in de duinen tussen Buren en Nes

Lees verder >

Zee - 8 personen - Nes - Ameland

Luxe en sfeervolle vakantievilla in de duinen met terras op het zuiden en badkamer ensuite, met luxe wellnessvoorzieningen als sfeerhaard, sauna en solarium.

Lees verder >

Stern - 8 personen - Buren - Ameland

Luxe, sfeervolle rietgedekte vakantievilla voor 8 personen, gelegen op prachtige locatie in de duinen met sfeerhaard, ligbad, sauna en solarium

Lees verder >

De Engelsman B - 8 personen - Hollum

Vakantiehuis voor acht personen, gelegen aan de rand van de Hollumerduinen met uitzicht op de vuurtoren en openslaande deuren naar het terras

Lees verder >

Obi - 2 personen - Nes - Ameland

Luxe, ruim, comfortabel en gelijkvloers appartement op de eerste etage, rustig gelegen op een mooie locatie met zicht op de duinen, 200 meter van het strand.

Lees verder >

De Tukker - 2 personen - Nes - Ameland

Luxe, ruim, comfortabel en gelijkvloers appartement op de eerste etage, rustig gelegen op een mooie locatie met zicht op de duinen, 200 meter van het strand.

Lees verder >

Het Hollumerduintje - 4 personen - Hollum - Ameland

Luxe en sfeervol ingerichte bungalow geschikt voor 4 personen, met mooi terras waar u heerlijk kunt genieten van de zon

Lees verder >

De Kokkel - 8 personen - Nes - Ameland

De Kokkel, een comfortabel vakantiehuis voor 8 personen, gelegen in het gezellige dorp Nes en op 1500 meter van het strand van Ameland.

Lees verder >

De Blieke D - 6 personen - Hollum - Ameland

Luxe ingerichte bungalow, geschikt voor 6 personen met openslaande deuren naar het terras en ruime tuin met veel privacy

Lees verder >

De Blieke C - 6 personen - Hollum - Ameland

Vrijstaande bungalow geschikt voor 6 personen met openslaande deuren naar het terras en ruime tuin met veel privacy.

Lees verder >

De Blieke B - 4 personen - Hollum - Ameland

Vrijstaande bungalow geschikt voor 4 personen, gelegen op rustig park op loopafstand van strand, zee en duinen

Lees verder >

Fint - 6 personen - Buren - Ameland

Rietgedekt 6 persoons eilandhuisje met sfeervolle inrichting en het strand en bos op maar 5 minuten loopafstand, dichtbij het dorp Nes met heerlijke eigen tuin en luxe voorzieningen als sauna en whirlpool.

Lees verder >

De Blieke A - 2 personen - Hollum - Ameland

Luxe, vrijstaande bungalow met bubbelbad, geschikt voor 2 personen met openslaande deuren naar het terras

Lees verder >

West End A - 4 personen - Hollum - Ameland

West End A, een mooie geschakelde vakantievilla geschikt voor 4 personen op een unieke locatie op Ameland, op nog geen 100 meter van de duinen en het strand.

Lees verder >

Bornrif - 6 personen - Hollum - Ameland

Schitterend gelegen 6-persoons vrijstaande vakantiebungalow op ruime kavel voorzien van alle luxe. Strand, zee, bos en het dorp Hollum liggen op loopafstand.

Lees verder >

De Zeester 2 - 2 personen - Nes - Ameland

Studio De Zeester 2 ligt op het prachtige waddeneiland Ameland, in het centraal gelegen dorp Nes, op 1500 meter loopafstand van de zee en het strand.

Lees verder >

Strandschelp - 6 personen - Nes - Ameland

De Strandschelp is een 6 persoons wellnesswoning in het dorp Nes. Er is een terras bij het huis, dat ligt op het groene erf van de voormalige boerderij. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter.

Lees verder >

Amelander Paradijs 52 - 5 personen - Buren - Ameland

Amelander Paradijs 52 is een comfortabel appartement gelegen op de 1e etage van complex het Amelander Paradijs, op nog geen 800 meter van het dorpje Buren en op loopafstand van het Noordzeestrand.

Lees verder >

West End B - 6 personen - Hollum - Ameland

West End B, een mooie geschakelde vakantievilla geschikt voor 6 personen op een unieke locatie op Ameland, op nog geen 100 meter van de duinen en het strand.

Lees verder >

De Mossel 2 - 8 personen - Nes - Ameland

De Mossel 2 is een 8-persoons vakantiehuis met wellness-faciliteiten op Ameland. Dit half-vrijstaand vakantiehuis ligt in Nes. Er is eigen terrein om het huis heen op het groene erf van de voormalige boerderij. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter.

Lees verder >

Weidevilla 19 - 6 personen - Hollum - Ameland

Weidevilla 19, een prachtige en zeer comfortabele villa, gelegen in de weidse ruime weilanden van Ameland met veel privacy en wellness faciliteiten. Een bijzondere villa in de stoere Amelander boerderijstijl, gelegen op kleinschalig park met speelveld en speeltoestellen voor de kinderen.

Lees verder >

Amelander Paradijs 32 - 5 personen - Buren - Ameland

Amelander Paradijs 32 is een comfortabel appartement gelegen op de 1e etage van complex het Amelander Paradijs, gelegen op loopafstand van het dorpje Buren en het Noordzeestrand.

Lees verder >

De Branding - 4 personen - Hollum - Ameland

Vrijstaand comfortabel gelijkvloers vakantiehuis voor 4 personen gelegen in een duintuin. Vlakbij het plaatsje Hollum en op loopafstand van de vuurtoren van Ameland.

Lees verder >

Wyde Blik - 2 personen - Hollum - Ameland

Appartement op de eerste verdieping geschikt voor 2 personen gelegen in het pittoreske dorpje Hollum met uitzicht over de landerijen van Ameland.

Lees verder >

Strandjutter - 4 personen - Hollum - Ameland

Strandjutter is een 4 persoons luxe en comfortabele vakantiebungalow gelegen op loopafstand van de duinen en het strand van Ameland. De bungalow ligt vlakbij het plaatsje Hollum en op loopafstand van de vuurturen.

Lees verder >

Jutterstijd - 6 personen - Buren - Ameland

Vakantiehuis Jutterstijd is een vrijstaand 6 persoons vakantiehuis en ligt in het duingebied tussen Nes en Buren. De bungalow ligt op ongeveer 300 meter van het strand en het dorp Nes ligt op zo’n 1500 meter van de villa.

Lees verder >

Kaap 44 - 4/5 personen - Hollum - Ameland

Kaap 44 is een rustig gelegen en comfortabel 4/5-persoons appartement, dat deel uitmaakt van Hotel Resort Amelander Kaap, aan de rand van het dorp Hollum. Het appartement bestaat uit een woonkamer, een open keuken met eethoek, twee slaapkamers en een badkamer.

Lees verder >

De Engelsman A - 6 personen - Hollum - Ameland

De Engelsman is een riante en gezellige vakantievilla voor 6 personen. De villa ligt schitterend aan de voet van de Hollumer duinen. Het vakantiehuis dankt zijn mooie naam aan de Engelsmandûn, het hoogste duin van Hollum.

Lees verder >

Wellnessboerderij - 10 personen - Buren - Ameland

Ruim en comfortabel familie-vakantiehuis voor 10 personen, met wellnessruimte en privé zwembad, gelegen in een duintuin. Op loopafstand van het strand en het dorpje Buren.

Lees verder >

Weidevilla 12 - 8 personen - Hollum - Ameland

Op een rustig en kindvriendelijk parkje staat deze zeer ruime villa, in stoere boerderijstijl. Het is hier genieten van de rust en de ruimte van de polder met het strand en de zee dichtbij.

Lees verder >

Groot Vaarwaterdobbe 10 - 6 personen - Buren

Vakantiebungalow voor 6 personen gelegen op een ruime kavel met terras op het zuiden aan de rand van de duinen en op loopafstand van het strand. Voorzien van veel luxe zoals sauna en solarium.

Lees verder >

Noordhoorn 5 a 6 personen - Nes - Ameland

Noordhoorn is een luxe kindvriendelijke vakantiewoning, waar van alles aanwezig is om het de kleine gast en de ouders naar de zin te maken; spelletjes, gamespel voor tv en kindermeubilair. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. U mag in overleg een huisdier meenemen.

Lees verder >

De Zeester 1 - 2 personen - Nes - Ameland

De Zeester is geschikt voor 2 personen. Gelegen nabij het centrum van Nes en op loopafstand van het strand. Via een trap is de toegang tot de studio met een zithoekje, sfeerhaard en een flatscreen. Verder voorzien van een luxe badkamer met ruime douche, toilet en wastafel. Ideale uitvalsbasis om Ameland te verkennen.

Lees verder >

Misthoorn 7 personen - Nes - Ameland

Misthoorn is een 7 persoons vakantiehuis op Ameland. Misthoorn ligt in het dorp Nes. Dit huis is te koppelen met het huis ernaast via een tussendeur. Er is een terras bij het huis, dat ligt op het groene erf van onze voormalige boerderij. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter.

Lees verder >

De Mossel 1 - 8 personen - Nes - Ameland

De Mossel 1 is een geschakeld vakantiehuis voor 8 personen en is voorzien van alle luxe zoals twee badkamers, sauna. In de nabijheid is een kinderspeeltuin en een kleine kinderboerderij.

Lees verder >

De Groene Hoek - 4 personen - Buren - Ameland

Vakantiebungalow voor 4 personen met een royale tuin en zonnig terras, rustig gelegen in Buren op Ameland nabij bossen en de zee.

Lees verder >

Sier - 6 personen - Ballum - Ameland

Vlakbij het leuke dorpje Ballum, de duinen, het strand en de zee staat deze mooie rietgedekte 6-persoons woning. De woning is in het voorjaar van 2010 volledig gerestyled en voorzien van alle comfort.

Lees verder >

Klaverweide - 6 personen - Ballum - Ameland

De vrijstaande, sfeervolle bungalow staat op een ruime kavel van 600 m2, biedt veel privacy en is ideaal voor gezinnen. De vakantiewoning is geheel op de begane grond en heeft 3 slaapkamers, allemaal met een eigen wastafel.

Lees verder >

De Noorman - 6 personen - Buren - Ameland

Deze gezellige 6 persoonsbungalow is van alle gemakken voorzien. Gelegen op een ruime kavel van 827 m2 met eigen parkeergelegenheid, in een kleinschalig bungalowpark in Buren. De bungalow is gelegen op 10 minuten loopafstand van het strand en het dorp Buren.


Lees verder >

Huize Ad Fundum - 6 personen - Ballum - Ameland

Dit gezellige en comfortabele 6-persoons vakantiehuis is gelegen nabij het rustieke en authentieke dorpje Ballum, midden op het eiland Ameland, aan de rand van de duinen. De kindvriendelijke woning ligt heerlijk beschut op 600m2 eigen grond.

Lees verder >

Amelander Paradijs 27 - 5 personen - Buren - Ameland

Het Amelander Paradijs 27 is gelegen in een appartementencomplex op circa 400 meter van het dorp Buren en op circa 800 meter van het prachtige brede zandstrand. De accomodatie is gelijkvloers, heeft een ruime entree en ligt op de begane grond.

Lees verder >

De Veldgors - 6 personen - Ballum - Ameland

Vakantiebungalow de Veldgors staat op Ameland en ligt op loopafstand van het dorp Ballum. Natuurliefhebbers vinden hun vertier aan de wadkant van dit prachtige eiland. Eb en vloed, een varia aan vogels en niet te vergeten: de zeehonden.

Lees verder >

Meidoorn - 6 personen - Ballum - Ameland

De bungalow is beschut gelegen op ongeveer 1000 m2 duinterrein in het duingebied Roosdûnen en ligt aan de rand van de weide tussen Roosdûnen en het dorp Ballum. Het strand ligt op nog geen kilometer hemelsbreed van de bungalow.

Lees verder >

Dolfijn - 6 personen - Buren - Ameland

Op een kleinschalig bungalowterrein staat de vrijstaande bungalow Dolfijn. Direct naast de bungalow begint een ongerept, uitgestrekt, vrij toegankelijk duingebied, dat doorloopt tot de natuurgebieden Het Oerd en De Hon.

Lees verder >

Olivier - 4 personen - Nes - Ameland

Een luxe 4-persoons vakantie accommodatie gelegen aan de rand van het prachtige dorpje Nes op Ameland. De ruime badkamer bevat o.a. een whirlpool en stoomdouche. Het centrum en het natuurgebied de Vleijen is op loop afstand.

Lees verder >

De Weidegors - 6 personen - Ballum - Ameland

Vakantiebungalow de Weidegors staat op Ameland en ligt op loopafstand van het dorp Ballum. Zandkastelen bouwen, genieten onder het genot van een hapje en een drankje of uitwaaien en geheel tot rust komen ? Dan bent u op het zeer brede Noordzeestrand op het juiste adres.

Lees verder >

De Groene Straal - 6 personen - Buren - Ameland

Dichtbij het dorp Buren en op slechts 700 meter van het Noordzeestrand vindt u onze comfortabele vrijstaande bungalow “De Groene Straal”. De grond rondom het huis (ca.800 m²) biedt een veilige omgeving voor jonge kinderen. Het huis staat op het oostelijk deel van het eiland.

Lees verder >

Bommelstein - 6 personen - Ballum - Ameland

Bommelstein ligt op het vakantiepark Roosdunen bij het oude dorpje Ballum. Het gehele jaar door biedt de comfortabele woning gelegenheid op Ameland te genieten. Ballum ligt op loopafstand, het strand is 5 minuten fietsen en u staat lopend binnen een paar minuten op de heide of in het bos met volop wandelmogelijkheden.

Lees verder >

Amelander Paradijs 10 - 4 personen - Buren - Ameland

Dit 4-persoons privéappartement (75 m²) maakt deel uit van het appartementencomplex Amelander Paradijs. Op ongeveer 800 meter van het Noordzeestrand vindt u dit kleinschalige project, dicht bij het dorp Buren (250 m) aan de oostzijde van het eiland.

Lees verder >

Sier & Oerd - 12 personen - Hollum - Ameland

Sier & Oerd is combinatie van twee 6-persoons vakantiewoningen.De woningen liggen naast elkaar en zijn uitermate geschikt voor familie reunies of een vakantie met vrienden enz.

Lees verder >

Appartementenboerderij de Jong - 5 personen - Nes

Boerderij de Jong is een 5 persoons appartement op Ameland en ligt aan de rand van het dorp Nes, met uitkijk naar de dijk. Er is ruim eigen terrein bij het huis. De afstand van het appartement tot het strand is ongeveer 1500 meter, tot het Wad 250 meter.

Lees verder >

Wouters - 4 personen - Ballum - Ameland

Vakantiebungalow Wouters is een leuk huis in het knusse dorp Ballum en biedt veel privacy en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Er is eigen terrein bij het huis. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter.

Lees verder >

Esta - 4 personen - Buren - Ameland

Appartement Esta ligt op de bovenverdieping van ons vrijstaande huis in Buren. Er is eigen tuin en terras bij het appartement. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 2000 meter.

Lees verder >

Aurora - 5 personen - Nes - Ameland

Vakantiehuis Aurora is volledig gerenoveerd. Het 5-persoons vakantiehuis ligt prachtig in de duinen en heeft een terras op het zuiden. Het huis is compleet ingericht. Aurora ligt op loopafstand van het Noordzeestrand.

Lees verder >

De Suihoek - 2 personen - Nes - Ameland

De Suihoek is een 2 persoons appartement op Ameland, gelegen op 1500m van het strand, aan de rand van Nes. Er is een terras bij het appartement. Het ruime appartement ligt op loopafstand van het levendige centrum van Nes en van supermarkt en bushalte.

Lees verder >

Appartement Brouwer - 2 personen - Nes - Ameland

Appartement Brouwer is een 2 persoons appartement op Ameland. Het appartement ligt aan de rand van Nes, heeft een terras en ligt op loopafstand van het centrum. De afstand van het appartement tot het strand is ongeveer 1500 meter en er is een supermarkt op 75 meter.

Lees verder >

State Klaver Vier - 4 personen - Hollum - Ameland

Het kindvriendelijke vakantiehuis ligt aan de rand van het dorp Hollum, op loopafstand van de winkels, restaurants, strand, zee, bos en duin. De woning is comfortabel ingericht en van alle gemakken, zoals draadloos internet, voorzien en heeft 4 sterren gekregen bij de anwb keuring.

Lees verder >

Aphrodite - 4 personen - Hollum - Ameland

Appartement Aphrodite is gelegen in Hotel Resort `De Amelander Kaap`, aan de rand van het dorp Hollum. De afstand van het appartement tot het strand is ongeveer 1500 meter. Tijdens uw verblijf kunt u vrij gebruik maken van het verwarmd binnenzwembad. Heerlijk genieten van de zon op het terras met lounge meubilair.

Lees verder >

Patrijs - 6 personen - Nes - Ameland

Geheel vernieuwd vakantiehuis aan De Klonjes in Nes, met een terras op het zuiden en een terras op het westen. Er zijn twee fietsen beschikbaar en het is vlakbij de duinen, het bos en het strand.

Lees verder >

Ons Genoegen - 4-5 personen - Buren - Ameland

Ons Genoegen is een royaal, prachtig gelegen appartement op de begane grond van een mooi verzorgde complex genaamd Amelander Paradijs. Het appartement heeft een schitterende ligging op het Zuid-Westen, waarbij u volop kunt genieten van prachtige zonsondergangen boven de natuur.

Lees verder >

Brouwershoeve - 10 personen - Buren - Ameland

Woning Brouwershoeve is een 10-persoons voorhuis. U beschikt over 5 slaapkamers, een ruime woonkamer, moderne keuken met o.a. vaatwasmachine, magnetron, gasfornuis met oven en 2 doucheruimtes. U kunt draadloos internetten. Wasmachine en droger zijn aanwezig. Buiten bevindt zich zowel op de zuid- als de oostzijde een terras met tuinmeubels.

Lees verder >

Uitwaaien - 5 personen - Buren - Ameland

Mooi appartement in het kleinschalige appartementencomplex De Vleijenhof, op de eerste etage. De Vleijenhof ligt in het rustige, bosrijke deel van de Vleijen. Vlak achter de laatste duinenrij, aan de Zwarteweg, gesitueerd tegenover het mooiste bungalowdorp van Ameland en slechts 500m van het strand.

Lees verder >

Kampeerboerderij Beijaard - Nes - Ameland

De kampeerboerderij biedt plaats aan groepen vanaf 25 personen tot 50 personen en is onder andere geschikt voor schoolreisjes, werkweken, familie uitjes en reünies. De boederij ligt aan de rand van Nes en de veerboot is op loopafstand.

Lees verder >

Voor de Bijl - 4 personen - Hollum - Ameland

Vakantiewoning “Voor de Bijl” is een vier persoons vakantiewoning in Hollum op Ameland. Er is een gezellige zithoek met tv, een open keuken en een eettafel. Verder zijn er twee slaapkampers met elk twee bedden en een badkamer met douche en toilet.

Lees verder >

Westsuudwester - 4 personen - Hollum - Ameland

De Westsuudwester is ingericht voor vier personen. Voor kleintjes is een campingbedje en een kinderstoel aanwezig. Het appartement beschikt over een lekkere tuin.

Lees verder >

Suudooster - 4 personen - Hollum - Ameland

De Suudooster is een mooi appartement onder het schuine dak van een voormalige boerderij annex kolenschuur. Het appartement staat onder de stralen van het vuurtorenlicht in het hart van Hollum.

Lees verder >

Uw vakantiehuis op Ameland hier?

Vakantiehuizen op Ameland heeft als doel om een zo compleet mogelijk overzicht te creëren van mooie vakantiehuizen op Ameland. Een vermelding op deze website is gratis.

Lees verder >

Meld u nu aan

Advertenties

Mooie vakantiehuizen Ameland

Hier adverteren?